#Hirl-Oslo på Grünerløkka med D!3

Play
Prev
Next

Wow, for en kveld! Det ble en super Hirl-stemning på Norges første offisielle Hirl. Med en miks av Oslos Google+’ere vakte vi oppsikt med LOL-Cat navneskilt da vi hoppet fra bar til bar på Grünerløkka i Oslo.

Pubcrawlen startet på Aku Aku og endte opp på Bar Vulkan. Syv steder i alt fikk besøk av G+ -folket, men kun 30 minutter var til rådighet på hvert sted.

#Hirl-Oslo pubcrawl

19.30 – Startlinjen går på Aku Aku

G+ navnskilt med LOL-Cat

Kreatørene bak Hirl-Oslo, Anne Aaby, Lise Marie Mørkved og Maja Berdychowska innledet kvelden med å ønske alle ivrige Google+ere velkommen. Se så fine navnlapper alle fikk! Med Lolcats, noen helt sentrale innbyggere på Google+ ;-)

20.00 – Grünerløkka Bryggeriet

Det holdt på å gå noe galt da Anne Aaby gikk forbi stopp nummer to, men med en liten uturn havnet vi på rett spor og kunne hive oss rundt på ny runde med drinker og sjekke inn på Google+.

20.30 - Kafé Tamara 

Mer drikke, mer skravl.

21.00 – Ryes #Hirl-drink. 

Det ble ekstra god stemning da vi kunne meddele at på Ryes hadde vi vår egen #Hirl-drink.

21.30 – Kafé Kaos

Et av kveldens høydepunkter var intimkonserten på Kafé Kaos med D!3.

For et publikum på kun 25 mennesker klarte de å dra i gang en vanvittig stemning som fikk oss alle til å hoppe og synge med. Det var så heftig at online Google+ere joinet landet rundt via google+ hangout. Det ryktes at noen også opplevde konserten via flere hangouts. Altså multikameraoverøring!

D!3 er fra Lambertseter og har nettopp blitt signert av Warner Music. De har holdt sammen i flere år og ble nylig oppdaget da de lanserte sin nye singel Barn Til Vi Dør. For å se noe av det vi fikk oppleve i går kan dere ta en titt på musikkvideoen deres her.

Liker du låten? Den er tilgjengelig på Platekompaniet.no, iTunes, Spotify og WiMP.

22.00 – Blå

Med litt rask gange fra Kafè Kaos kom vi akkurat i tide for å rekke uteserveringen på Blå. Her ble vi nok en gang servert egne #Hirl-drinker.

22.30 – Bar Vulkan

Som avslutning på kvelden endte vi opp på takterrassen på Bar Vulkan med nydelig utsikt over Oslo by.

Tusen takk til alle som møtte opp! Vi har laget en liten krets med de fleste av HIRL-deltakerne på Google+

2 kommentarer på #Hirl-Oslo på Grünerløkka med D!3

  1. Det var veldig moro :) Det er helt tydelig at det er stor interesse for G+ der ute, og at det derfor var riktig av oss å ta initiativet til en slik sammenkomst. God drikke+fag=sant! Håper du blir med neste gang, slik at du kan gjøre deg egne erfaringer! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>