Fant drømmejobben på Twitter

Heidi F. Enger Otone er ansatt som ny informasjonsmedarbeider. Velkommen!

Ansatt i Renommé: Heidi F. Enger Otone. Foto: Hanne Kristine Fjellheim

Tom Martinsen er storfornøyd over å ha Heidi med på laget! Foto: Hanne Kristine Fjellheim.

Heidi har en bachelorgrad i PR- og kommunikasjonsledelse fra BI, og har også jobbet som fotograf og tekstforfatter. Tom Egil Martinsen, daglig leder i Renommé Communication, er svært fornøyd med å ha Heidi med på laget.

− Heidi har en spennende bakgrunn, og det er tydelig at hun brenner for kommunikasjonsfaget. Vi fikk inn en rekke søknader på stillingen, men jeg er overbevist om at vi har funnet den rette medarbeideren i Heidi. Hun vil være en viktig ressurs for både eksisterende og nye kunder, så vel som sine nye kolleger på Renommé, sier Martinsen.

Kun utlyst i sosiale medier

Renommé Communication satser sterkt på sosiale medier, og å finne en ny medarbeider med solid kunnskap om de nye mediekanalene var derfor viktig. Stillingen ble dermed kun utlyst via Twitter og Facebook.

− Vi har god erfaring med å benytte sosiale medier i rekrutteringsprosesser, så det var derfor et naturlig valg å bruke disse kanalene når vi nå på nytt var på utkikk etter flere medarbeidere, sier Martinsen.

Heidi blir en viktig teamspiller fremover.

Blir inspirert av mennesker

Heidi følger tett med på Twitter, og er inne på nettsamfunnet daglig.

Siden jeg ble ferdig med studiene har jeg hatt en drøm om å jobbe i et totalkommunikasjonshus, og jeg har derfor fulgt Renommé tett på Twitter. Da jeg så tweeten om juniorstillingen måtte jeg bare søke.  Det så ut som en drømmejobb for meg, sier Enger Otone.

Som Renommés nye informasjonsmedarbeider vil Heidi jobbe i tett samarbeid med byråets kunder innenfor en rekke arbeidsområder, inkludert PR, sosiale medier, event og digitale flater.

− Renommé virker som et spennende sted å jobbe, og jeg ser frem til å lære mer om, og å kunne bidra til, de forskjellige arbeidsområdene som Renommé arbeider innenfor, sier Heidi, og legger til:

− Jeg blir veldig inspirert av engasjerte mennesker, og i Renommé virker det ikke vanskelig å finne inspirasjon, for si det sånn!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>